Продаж OSB

Купити осб-плиту за доступною ціною в Київі

Компанія Cut-Studio надає послуги з порізки ОСБ на Лівому березі Дніпра в Києві. У нас ви можете придбати готові листові матеріали та замовити точний розпил за індивідуальними параметрами.

Давайте розглянемо декілька важливих запитань: які різновиди ОСБ бувають; переваги цього матеріалу; особливості його укладання, а також сфери діяльності, в яких вам можуть знадобитися наші послуги.

В яких сферах діяльності використовують осб-плити?

Найбільш часто цей матеріал використовується при проведенні ремонтних, покрівельних і будівельних робіт; створення опалубки, каркасів і меблів. Також плити з ОСБ укладають в якості підкладки для підлогового покриття. Листові матеріали застосовуються для внутрішньої обробки приміщень, декорування. Переваги ОСБ:

1. Міцність і вологостійкість ОСБ вища, ніж у ДСП і фанери;
    2. Цілісна щільна поверхня без розшарування та пустот;
    3. Легкість матеріалу;
    4. Відмінно тримає металовироби, що полегшує монтаж;
    5. Фарба й інші види покриття легко лягають на поверхню;
    6. Естетичність й екологічність матеріалу – на 90-95% складається з хвойних порід деревини, не схильний до пошкодження комахами та враження грибком.
    7. Перед установкою ОСБ-плит, ціна на порізку яких повністю виправдана, слід враховувати різні нюанси. Наприклад, плити, за добу до установки, варто залишити в приміщенні, де здійснюється ремонт. Це необхідно для того, щоб дошки адаптувалися до рівня вологи в приміщенні. Укладання листових матеріалів проводиться печаткою долілиць. Для монтажу найчастіше використовуються кільцеві (єршоні) або гвинтові цвяхи.

Якщо плануєте настил/покрівлю більше 12 м листового матеріалу, то ми рекомендуємо по краях укладання залишати зазори. Це необхідно з урахуванням того, що натуральна поверхня «дихає» і при підвищеній вологості може трохи розширюватися на 10-12 мм.

Читати далі
Ознайомтеся з цінами на листові матеріали
При обсязі замовлення понад 100 пог. м. передбачені знижки.

Наша адреса:
Київ, вул. Ремонтна, 2